Helend Tekenen

Creativiteit

Ik heb één van mijn mooie talenten mogen ontdekken, het maken van helende tekeningen. Het begon met het maken van tekeningen als proces om bewust te worden van mijn eigen patronen en blokkades. Elke keer als ik in een emotie schoot, voelde ik in welke emotie dit was en begon ik op gevoel een tekening te maken. Tijdens het maken van deze tekening merkte ik dat de emotie wegzakte en ik terug in mijn gevoel kwam. Ook kwam er helderheid, bewustwording, van wat er achter de emotie schuilging, welke patronen en blokkades die emoties opwekte, zodat ik hiermee aan de slag kon.

Als ik later weer in een emotie schoot en ik had er al een tekening voor, dan legde ik mijn handen op deze tekeningen en voelde ik direct de energie ervan in mij vloeien. De emotie zakte weer weg en kwam ik weer in mijn gevoel terug. Zo kon en kan ik mijn groei-proces op een hele bijzondere manier ondersteunen.

Al snel begon ik tekeningen voor anderen te maken, op verzoek voelde ik in op de persoon en begon te tekenen, indien de persoon aanwezig was tijdens het tekenen kon ik invoelen welke issues op dat moment belangrijk waren om te bespreken en kon ik in zuiverheid de juiste dingen aanreiken.

Het invoelen op iemand kan ook op afstand, gewoonlijk is na een eerst contact, ook telefonisch of via mail, voor mij al mogelijk om me op je af te stemmen. Ik kan dan een tekening maken die de juiste helende energie-trillingen bevat die voor jou in het nu belangrijk zijn als ondersteunning in je eigen bewustwordings proces.

Naast persoonlijke tekeningen maak ik ook tekeningen die afgestemd zijn op situaties, locaties, benoemde patronen, blokkades, ziektes, emoties, of juist voor het aanboren van je eigen (of andermans) positieve krachten, zoals compassie, inspiratie, creativiteit of waar je ondersteuning of aansporing in wilt.

In de galleriën kun je voorbeelden van mijn tekeningen zien.

Ben je geïnteresseerd en wil je dat ik een tekening voor jou of iemand maak, dan kun je (natuurlijk) vrijblijvend Contact met me opnemen, of lees de Meer Informatie pagina door.