Galerie Kracht tekeningen

Hier zijn wat voorbeelden van tekeningen welke je kunnen helpen om positieve krachten naar boven te halen in jezelf. Soms hebben we een duwtje in de rug nodig om zo'n kracht naar boven te halen. Of om er gewoon weer van bewust te worden dat we die krachten in ons hebben. Hoe meer we deze positieve krachten naar boven laten komen hoe voller we in het leven zullen gaan staan. Hoe meer mooie momenten we zullen gaan beleven. Het raakt het 'genieten' in ons, iets wat essentieel is om te groeien. Gun jezelf je krachten, schijn je licht op de wereld.

Voel je vrij om deze tekeningen te downloaden, printen of wat er ook in je op komt.

Creativiteit

Creativiteit

Creativiteit is ons levensbloed. Zonder creativiteit leven we niet echt, is het meer overleven. Hoe deze creativiteit zich uit doet er niet zoveel toe. Maar we voelen ons echt mens als we creeëren. Soms hebben we een zetje in de rug nodig om aan de slag te gaan. Bij deze; hup aan de slag!

Vrijheid

Je kunt je vrij voelen in een kamer van 2 bij 2 bij 2 meter. Vrijheid wordt bepaald door je gevoel, niet door je omgeving. Je echt vrij voelen zorgt ervoor dat je de wereld aan kunt. Voel je vrij om jezelf te zijn, voel je vrij om je gevoelens te uiten, voel je vrij om te doen wat je wilt doen, voel je vrij!

Vrijheid
Compassie

Compassie

Voel compassie voor een ander, voel hoe de ander, net als jij, worstelt met dezelfde uitdagingen, tegen dezelfde blokkades aan loopt, net als jij zijn of haar weg in het leven probeert te vinden. Ook al lijkt het aan de oppervlakte dat een ander zo 'anders' is, als je door de voorkant heen kijkt zal je dezelfde dingen voelen. Heb compassie met die ander, maar vooral met jezelf, want je bent die ander.

Blijheid

Blijheid een kracht? Zeker weten, als je in moeilijke situaties toch de blijheid kan vinden van het bestaan, dan geeft je dat heel veel kracht. Het vraagt ook veel moed om blijheid naar boven te halen, juist wanneer het je moeilijk valt om te blijven vertrouwen op de goedheid (blijheid) van het leven. Maar wat voelt nu fijner blij zijn of in zak en as zitten?

Blijheid