Galerie Zielepijn tekeningen

Soms voelen we bij een emotie dat hij van heel diep komt. Dat het niet een 'laagje' is wat na het doorvoelen weg mag. Soms komt het direct uit je ziel. Dit gevoel kan uit vorige levens komen, karma, of het is dat wat jouw ziel uniek maakt, je rode draad, dat gevoel wat steeds terug komt, als onderliggend gevoel van emoties, als een rode draad door je leven. Dit zielegevoel zul je niet los kunnen laten, maar je kan er mee leren omgaan. Niet wegstoppen, wel doorvoelen, in al zijn aspecten. Mogelijk kunnen mijn tekeningen je helpen met het doorvoelen van deze zielepijnen.

Voel je vrij om deze tekeningen te downloaden, printen of wat er ook in je op komt.

Verdriet

Verdriet kan heel diep zitten, zo diep dat je niet eens beseft dat het er is. Het kan zich dan gaan uiten via het lichaam. Verkoudheid, griep, nierstenen (verhard verdriet) enzovoort. Verdriet kan uit je ziel komen, of als emotie, maar het moet gevoeld, doorvoelt moeten worden. Elke keer wegstoppen blokkeert je groei.

Verdriet
Hartepijn

Hartepijn

Die steek in je hart, die dieper gaat dan wat dan ook. Die pijn die erger is dan wat je ooit hebt gevoeld. Ziel verpletterend, maar wees gerust, het zal voorbijgaan. En het helpt je het leven met meer (com-)passie te ervaren. Het is 'alleen maar' één van de vele manieren waarop je hart communiceert.

Disbalans

Soms komt er zoveel op je af dat je in disbalans raakt, je raakt bedolven onder de golf van emoties en ziet door de bomen het bos niet meer. Gun je ziel dan even rust. Kom tot jezelf door je bijvoorbeeld af te zonderen, of even lekker de natuur in te gaan. Of gewoon een avondje lekker op de bank hangen met niemand om je heen.

Disbalans
Eenzaamheid

Eenzaamheid

Een veel voorkomende reden waarom we zo naarstig op zoek zijn naar een partner, een maatje, een beste vriend(in), is de ziele-eenzaamheid die we kennen sinds we uit de bron stapten. Bij die eerste opsplisting waarbij onze ziel zich in tweeen splitste. Het missen van je tweelingziel kan een eenzaamheid naar boven halen die niet in te vullen lijkt.