Helende Tekeningen, meer informatie

Voor wie?

Voor een ieder die merkt dat bepaalde emoties je blokkeren. Als je het gevoel hebt dat er meer in het leven zit dan je tot nu toe hebt kunnen ervaren.

Ook voor bedrijven en instellingen kunnen helende tekeningen een ondersteuning zijn. Naast dat ze mooi zijn om aan de muur te hebben hangen zullen hun steentje bijdragen in het werk-proces zowel op individueel, team-, groeps- als bedrijfs-niveau.

Mijn tekeningen zullen getuned worden naar de persoon of situatie, helende tekeningen zijn ook een fantastische ondersteuning als mensen fysiek en/of mentaal aan het herstellen zijn, speciale tuning kan bijvoorbeeld voor de diverse afdelingen van ziekenhuizen en verzorgings-tehuizen.

Wat kost het?

Voor het maken van een tekening vraag ik €25,00.

Het mooiste is als je aanwezig kan zijn als ik de tekening maak, maar het is ook mogelijk dat de tekening opstuurd of afgehaald wordt. Indien gewenst kan ik op locatie de tekening maken. Eventuele extra kosten zoals verzendkosten en reiskosten zullen natuurlijk van te voren besproken worden.

Hoe werkt het?

Intunen kan door middel van persoonlijk contact en op afstand. Ik laat mij hierbij leiden door mijn gevoel en zal ook aangeven als het beter voelt om eerst persoonlijk contact te leggen. Voor bedrijven en instellingen vindt ik het over het algemeen prettig om eerst op bezoek te komen en daardoor meer en makkelijker feeling te krijgen.

Welke materialen gebruik je?

Ik gebruik verzwaard wit papier van verschillende formaten, mijn favoriet is 50 bij 70 cm, dit geeft me lekker de ruimte. Ander formaten zijn natuurlijk ook prima, geef vooral je voorkeur door. De kleuren komen uit een palet van pastel krijt, dit is heerlijk uit te vegen en over te laten lopen in elkaar. De vloeiende overgangen reflecteren voor mij de flow van de energie. Om het krijt te fixeren gebruik ik professionele kristal fixeer.

Ik wil/heb een tekening, maar wat doe ik ermee?

Je kan je op verschillende manieren verbinden met de energie in een tekening, zo kan je hem inlijsten en aan de muur hangen, of bij je houden en je handen erop leggen op het moment dat de emotie speelt of 'gewoon' als je eraan denkt. Belangrijk is wel dat wil je de energie ervan gaande houden, dan zal je zelf actief de verbinding aan moeten gaan. Dit kan ook als de tekening niet in de buurt is, door bijvoorbeeld een lijntje tussen je hart en de tekening te visualiseren.

Hoe lang zijn de tekeningen 'houdbaar'?

Bij persoonlijke tekeningen zal je op een gegeven moment voelen dat de tekening niets meer voor je doet, dan ben je klaar met die aspecten van de emotie of kracht, je hebt de tekening dan niet meer nodig. Mogelijk voel je dat je hem weg wilt geven of merk je dat iemand anders door de tekening aangetrokken wordt. Je kan hem natuurlijk ook bewaren om jezelf eraan te herinneren hoeveel je erdoor hebt mogen leren. Doe vooral wat goed voelt.

Meer vragen?

Heb je nog vragen, ideeën, opmerkingen, laat het me dan even weten, ik hoor graag van je.