Wie ben ik ?

Een korte introductie:

Rusteloos, altijd een volle agenda, altijd op zoek naar de volgende uitdaging, altijd er maar voor zorgend dat ik niet aan mezelf hoefde te werken, zoals ik toen zei 'stel je voor dat ik mezelf inhaal en mezelf niet mag'. Ik voelde wel veel, maar beredeneerde het weg, of boog het om zodat het in mijn straatje paste. In 2002 vroeg ik me af wat ik hier nog deed, ik was Nederland zat, ik was alle regels zat, was mijn werk zat. Ik besloot om mijn huis te verkopen, mijn baan op te zeggen en na een jaar van voorbereidingen vertrok ik, de wereld in, mijn neus achterna. Ik ging eigenlijk niet op reis, ik vluchtte meer voor het leven wat ik niet wilde.

In 2007 was ik weer terug en maakte ik kennis met het Triskal Healing Centre in Delft en begon ik deel te nemen aan hun Sharada jaarfeesten. Door deze bijzondere spirituele weekenden voelde ik dat mijn leven richting kreeg, dat ik op de goede weg was. Vrij snel begon ik ook op de thema-avonden te komen van Triskal en tegenwoordig ben ik ook één van de Sisters of the Ancient Ways.

ik ben toen ook de spirituele opleiding 'Circle of Life' gaan volgen bij Marianne en heb ik diverse mooie en bijzondere healing-inwijdingen mogen ondergaan, zoals de Timeless Touch, de inwijdingen van de elementen Lucht, Vuur, Water en Aarde. En in de opleiding heb ik me kunnen openstellen voor dingen als Chakra healing, werken met edelstenen, etherische olieën, Rune stenen en nog veel meer. Al deze ervaringen stellen mij nu in staat om ook anderen te helpen, en daarom ben ik begonnen met mijn healing praktijk.

Ik nodig je uit om een keertje langs te komen om zelf te voelen wat het is om door de energie gesteund te worden, om te ervaren dat we hier op deze aarde zijn om elkaar te helpen, vanuit onvoorwaardelijke liefde en overgave.

Fred